Профессиональный Массаж
сайт массажиста Светланы Лесюк
днепропетровск 096 211 61 07
Приветствую Вас Гость
Поиск
Меню сайта
Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Теги
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Февраль » 24 » Гормональний фактор
10:35
Гормональний фактор

Гормон-фактор!

Хімія Вашого тіла впливає на вагу, Curves допомагає регулювати хімічні процеси в організмі і досягати позитивних результатів.

У Curves ми інвестуємо мільйони доларів в дослідження Кафедри Тренувань та Спортивного харчування Університету Бейлор, щоб краще розуміти, яким чином ми можемо допомогти жінкам досягати довготривалих результатів під час контролювання ваги. Багато хто каже: "Їжте менше, рухайтесь більше, втрачайте вагу!". Але це не так просто зробити, як сказати. Беручи до уваги ще й той факт, що на збільшення чи зменшення ваги великий вплив мають хімічні процеси нашого організму. Під час наших досліджень ми більш цікавимося впливом гормонів, що регулюють апетит та метаболізм. І зараз ми вже краще розуміємо ці впливи, маємо кваліфіковані відповіді та методи досягнення Ваших цілей щодо втрати ваги та їі контролювання.
Вашим організмом виробляється ціла низка гормонів, які регулюють почуття голоду, способи накопичення жирів та метаболізм. Нижче представлені найбільш «впливові» гормони та програма Curves, яка позитивно впливає на їх регулювання.

ІНСУЛІН
Інсулін вважається гормоном зберігання жирів. Він дає доступ глюкозі (цукор крові) і зберігає ії в жировій тканині тіла. Вживання надто рафінованої їжі підвищує рівень глюкози в крові дуже швидко і стимулює вироблення інсуліну. Це впливає на підвищення ваги і багато людей, що вживають їжу, багату на цукор, або ж рафіновану, стають нечутливими до інсуліну, що призводить до розвитку діабету 2-го типу. Вживання ж суцільнозернових продуктів, а також вуглеводів багатих на клітковину, допомагає у підтриманні нормального рівня інсуліну та втримання ваги. А фізичні вправи зможуть допомогти з відновленням чутливості до інсуліну.

ЛЕПТИН
Лептин – це гормон, що секретується жировою тканиною, регулює апетит та спалення калорій. Деякі люди мають підвищений рівень жирової маси і одночасно високий рівень лептину, який мав би блокувати апетит і тим самим знижувати вагу, але ці люди – нечутливі до лептину. Наші дослідження довели, що фізичні вправи та правильне харчування допомагають вирівнювати рівень лептину, і ми сподіваємось, що зможемо краще зрозуміти як це зменшує апетит і збільшує почуття насиченості.

ГРЕЛИН
Цей гормон було відкрито у шлунку під час голодування. Він підвищує апетит, щоб боротися з можливим голодуванням. Люди з надмірною вагою мають рівень цього гормону нижчий за звичайну людину. Наші дослідження показують, що правильне харчування підвищує рівень грелину та дуже ймовірно, що зміни в моделі харчування впливають на гормони апетиту.

КОРТИЗОЛ
Ви, мабуть, чули про кортизол з реклами продуктів по телебаченню, які якимось чином обіцяють знизити рівень кортизолу та допомогти забрати зайві кілограми з талії. Ми знаємо, що кортизол – це гормон, який підпорядковується стрессам та підвищення його рівня призводить до відкладання жирів. Наше дослідження демонструє, що заняття по програмі Curves вирівнюють рівень кортизолу. Ми також впевнені, що регулярні заняття зменшують вплив стресу на організм та надають набагато більші переваги, аніж голодування чи переїдання.

Контролювання ваги – це наука набагато складніша за будівництво космічних кораблів. Але Ви можете вірити, що Curves і дослідники з Бейлор шукають відповіді, як Вам довше та краще жити. Допоможіть і нам у цьому, займаючись фізичними вправами та правильно харчуючись.

Гері Хевін, співвласник Curves.

Просмотров: 974 | Добавил: LeSSeR | Теги: человек, жизнь, вода | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]