Профессиональный Массаж
сайт массажиста Светланы Лесюк
днепропетровск 096 211 61 07
Приветствую Вас Гость
Поиск
Меню сайта
Календарь
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Теги
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Март » 17 » Правильне схуднення
14:54
Правильне схуднення

Їжте більше, важте менше

СХОЖЕ, ПЕРІОДИ "КАЛОРІЙНОЇ ЧИСЕЛЬНОСТІ" ПІДВИЩУЮТЬ РІВЕНЬ СПАЛЮВАНИХ КАЛОРІЙ. ОСЬ ЯК ЦЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ

АВТОР ПОРТЕР ШИМЕР

 

правильная диета Перше, що нам підказує інтуїція, це те, що це твердження так само вірне, як те, що детально про програму схуднення вам розповість шеф-кухар ресторану Емеріл Лагассі, але з фактами сперечатися важко. Коли дослідники Лабораторії Спортивного Харчування Університету Бейлор дозволили жінкам збільшити прийом калорій до 2,600 в день після того, як вони тиждень уживали по 1,000 калорій щоденно, жінки не набрали жодного граму ваги. Навіть після цілого тижня режиму харчування з 2,600 калоріями в день, жінки однаково не набирали скинутої ваги, а деякі навіть продовжували худнути. І все-таки, по одному показнику жінкам удалося домогтися збільшення, — збільшилася їхня витрата енергії в спокої — їхня здатність спалювати калорії навіть під час читання останнього номера журналу dianeабо просто під час сну. Незважаючи на те, що вони стали на кілька кілограмів легше, жінки без проблем повернулися до свого переддієтного рівня харчування - відбулося свого роду чудо, особливо якщо врахувати, як в основному працює механізм втрати ваги.

«Як правило, витрата енергії в спокої знижується, коли відбувається схуднення», - говорить Річард Б Крайдер, доктор філософії, член Американського коледжу спортивної медицини, професор і завідувач кафедрою Вправ і спортивного харчування Факультету здоров'я, функціонування та відновлення людини в Університеті Бейлор міста Вейко, штат Техас.

Крайдер і його команда дослідників вивчають програму Curves з осені 2002 року.

 

Чому це працює

Раніше вважалося, що такі метаболічні спади допомагають нам захиститися від голоду в часи колись частих голодувань, на сьогоднішній же день такого зниження варто побоюватися, тому що ви цілком можете опинитися на своєму «плато» схуднення - стану, коли ви не можете змінити свою вагу, незважаючи на обмеження споживання калорій. «Також пережитком старих часів є твердження, що наша біологія диктує нам, що після періодів калорійного обмеження наступає відносний калорійний достаток», - каже Крайдер, - «цілком можливо втримувати рівень витрати енергії в спокої на такому показнику, якого було б досить для того, щоб не сповільнювати метаболізм, що може ускладнити підтримку низької ваги».

 

Скільки, як довго ?

Отже, яких же допустимих висот можна досягти за рахунок такого «калорійного достатку», і скільки можна насолоджуватися ним до того, як скинуті такою важкою працею кілограми, почнуть повертатися? Крайдер може казати лише про ті результати, які він отримав у результаті свого дослідження, проте, його відповідь, схоже, надихне всіх тих, хто любить поїсти. «Дві тисячі шістсот калорій у день - не єдина кількість, яку ми вивчали», - пояснює він. «У нас також були групи жінок, що вживали 1,600 та 2,100 калорій у день протягом тижня після схуднення, але вплив на метаболізм не міг зрівнятися з тим результатом, що ми одержали з обсягом у 2,600 калорій».

З огляду на те, що 1,000 калорій у день - це обсяг, що у першу чергу сповільнює метаболізм у жінки, показник в 2,600 калорій щодня протягом тижня може здатися відносним бенкетом. Щодо періоду, протягом якого жінки можуть насолоджуватися цим бенкетом до того, як кілограми почнуть до них повертатися, Крайдер каже, що тут кожний повинен прислухатися до свого власного організму.

«Жінки в нашому дослідженні не набирали ніякої ваги після цілого тижня з режимом в 2,600 калорій, але це не обов'язково спрацює для всіх», - каже Крайдер. «Я рекомендував би жінкам просто стежити за вагами й знижувати споживання калорій, як тільки вони знову почнуть набирати вагу».

 

Підсумок: Здається, що наші метаболічні «печі» потрібно час від часу гарненько заправляти, щоб підтримувати спалювання калорій на високому рівні.

ПОРТЕР ШИМЕР спеціалізується на статтях про здоров'я та фітнес.

Просмотров: 1186 | Добавил: LeSSeR | Теги: худеем, диету, диет, кремлевская, популярных, без, энциклопедия, выбираем, диета | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]