Профессиональный Массаж
сайт массажиста Светланы Лесюк
днепропетровск 096 211 61 07
Приветствую Вас Гость
Поиск
Меню сайта
Календарь
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Теги
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Февраль » 5 » Вода. Першоджерело життя
09:27
Вода. Першоджерело життя

Вода. Першоджерело життя. Вода – це давній універсальний символ чистоти, родючості та джерело самого життя. У всіх відомих легендах про походження світу життя виникло з первородних вод, символу Жінки.

Воду завжди порівнювали з мудрістю. Так образ води, що знаходить шлях, обминаючи перешкоди, - символ тріумфу видимої слабкості над силою. У психології вона представляє енергію несвідомого та його таємничі глибини і небезпеки.

Вода – це і джерело життя, і велика таємниця.Вода. Першоджерело життя.
Організм людини приблизно на 75% складається з води. Вважається, що мозок складається з 85% води та відрізняється особливою чутливістю до зневоднення.

З фізичної точки зору, людина – це вода. Цей потік води дає нам можливість жити активним життям. Вода відіграє в нашому тілі роль передавача енергії.

Вона здатна запам’ятовувати та передавати інформацію. Зрозуміти воду – означає зрозуміти Всесвіт, всі чудеса природи та наше життя.

Про те, що наше тіло на 60-90 % складається з води, відомо практично всім. Але що відбувається, коли нам її не вистачає? Перший симптом – постійне відчуття втоми. Зменшення вмісту води в організмі всього на 5 % може призвести не тільки до підвищення пульсу, але й до підвищення температури. Що ж робить вода у нашому організмі? Передусім, вона допомагає позбавлятися токсинів, зміцнює імунну систему, нормалізує обмін речовин, приймає участь у травленні, регулює температуру тіла, змащує суглоби, попереджує зневоднення, живить клітини, розгладжує шкіру.

Що потрібно пити?
Вода. Першоджерело життя.Усі лікарі стверджують: пити потрібно чисту негазовану воду. Як би це не парадоксально звучало, але кава, соки, чай, компоти, газовані напої або вино можуть, навпаки, спровокувати зневоднення організму, оскільки мають сечогінний ефект.

Яку ж воду пити? Питна слабо мінеральна вода підходить практично всім Вода. Першоджерело життя.( особливо хворим на захворювання нирок). Вода з великим вмістом кальцію потрібна вагітним та жінкам після 50 років ( для профілактики остеопорозу).

Що таке водна диво-дієта?
Головний постулат цієї дієти дуже простий: далеко не завжди наше бажання поїсти пов’язано з голодом, значно частіше причиною цього є спрага. А це означає, що замість бутерброду, шоколадки або ще чогось калорійного, можна випити склянку води. Саме тому дієтологи радять тримати ближче до холодильника пляшку чистої негазованої води. Склянка чистої води не тільки заповнить ваш шлунок, але й покращить роботу всього організму в цілому. До речі, те ж саме рекомендується робити і ввечері, перед відходом до сну.

Ось так все просто! Тобто, для того, щоб схуднути, достатньо просто не плутати голод зі спрагою.

Просмотров: 2359 | Добавил: LeSSeR | Теги: жизнь, вода, пить | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]